LEAN ОБУЧЕНИЯ

Гладко, правилно и постоянно повишаване на ефективността на производството и бизнеса

Готови ли сте за LEAN Thinking? Представяме Ви актуална информация за предстоящите ни обучения, които ще помогнат да пренастроим съзнанието и да генерираме ефективни решения за бизнеса и още:

  • да се научите да откривате Muda чрез Value Stream Map
  • да усвоите принципите на One Element Flow, Continuous Flow, Sequenced Series и Inverse Planning
  • да се изкачите до върха на LEAN – това е Just in Time с присъщите му инструменти Heijunka, Kanban, Andon и Visual Management, и свързаната с Just in Time гарнитура от инструменти на Single-Minute Exchange of Die, Total Productive Maintenance, ”5 S” System, Kai Zen и Daily Management.

Нашите обучения не преразказват учебници по LEAN. Отразявайки консултантския ни опит, тези обучения са илюстрирани с много и реални български примери с най-различна отраслова специфика и ще Ви помогнат да адаптирате наученото към Вашата фирма!

Тези обучения са не само възможност да се запознаем с LEAN. Те помагат да въведем LEAN гладко и правилно и постоянно да повишаваме ефективността на производството и бизнеса. С помощта на LEAN трансформацията ще бъдат осветлени "сенчестите" места в производството, в които са се скрили най-големите загуби на производствена ефективност. Гладкото и правилно прилагане на подходящи LEAN инструменти гарантирано води до ефективно производство – производство без излишни ресурси и дейности.

Предстоящи обучения

Запитване за проект

View your previous submissions

Оферта за фирмено обучение